Pusat Borong adalah portal belian dalam talian yang beroperasi di KL ----- No. 5G, Jalan Pandan Indah 6/1, Pandan Indah, Kuala Lumpur (017-251 7515 / 03-4288 0423). Pembelian hanya melalui portal sahaja atau boleh datang ke cawangan Penang ----- G-12-A, Medan Perniagaan Pauh Jaya, Jalan Besar, Seberang Prai, Penang (04-3838647) untuk belian secara walk-in.
Welcome visitor you can login or create an account.
Shopping Cart
0 item(s) - RM0.00
Your shopping cart is empty!

Seminar Usahawan Pusatborong.com PERCUMA

Seminar Usahawan Pusatborong.com PERCUMA

 

Alhamdulillah, hari ini 22hb Mac 2014 berlangsungkan Seminar Usahawan Pusatborong.com yang pertama di pejabat kami di Ampang Point. Kehadiran peserta bagi kursus yang pertama ini agak memberangsangkan di mana 50 bakal-bakal usahawan menghadiri seminar separuh hari ini. 

Di dalam percuma separuh ini bakal-bakal usahawan telah didedahkan dengan pelbagai ilmu antaranya 

1. Bagaimana memilih bidang jualan ?
2. Bagaimana memilih produk jualan yang laju jualannya dan mempunyai permintaan tinggi ?
3. Bagaimana membina perniagaan sampingan dengan modal yang rendah ?
4. Bagaimana membuat jualan secara efektif ?
5. Bagaimana menetapkan harga produk jualan ?

Dan banyak lagi persoalan berkaitan perniagaan yang telah kami jawab berkenaan bagaimana portal pusatborong.com ini dapat membantu usahawan untuk memulakan perniagaan dengan modal yang rendah. 

Selain itu peserta juga didedahkan dengan contoh-contoh produk jualan yang mempunyai keuntungan tinggi dan boleh dijual dengan laju dalam pasaran. Dua faktor ini penting supaya peserta dapat meminimakan risiko untuk terjun dalam perniagaan. 

Insya-Allah kursus yang seterusnya akan diadakan pada 5hb April 2014 bertempat di pejabat Anzac Consultancy di belakang Ampang Point. 

Setakat ini kami telah menerima banyak jemputan daripada Kota Kinabalu, Alor Star dan Kuantan. Namun insya-Allah kami akan usahakan dalam masa yang terdekat. 

Kepada yang yang tidak sempat menghadiri seminar tadi, anda bolehlah menyertai seminar yang akan datang pada 5hb April 2014 nanti. 

Seminar Usahawan Pusatborong.comSeminar Usahawan Pusatborong.comSeminar Usahawan Pusatborong.com

Sekian, terima kasih 

Shahabudeen Jalil
Pusatborong.com 

 


0 Comments To "Seminar Usahawan Pusatborong.com PERCUMA"

Write a comment

Your Name:


Your Comment: Note: HTML is not translated!

Enter the code in the box below: