Pusat Borong adalah portal belian dalam talian yang beroperasi di KL ----- No. 5G, Jalan Pandan Indah 6/1, Pandan Indah, Kuala Lumpur (017-251 7515 / 03-4288 0423). Pembelian hanya melalui portal sahaja atau boleh datang ke cawangan Penang ----- G-12-A, Medan Perniagaan Pauh Jaya, Jalan Besar, Seberang Prai, Penang (04-3838647) untuk belian secara walk-in.
Welcome visitor you can login or create an account.
Shopping Cart
0 item(s) - RM0.00
Your shopping cart is empty!

Mengenai Pusat Borong

PusatBorong.com ialah salah satu cabang perniagaan syarikat Anzac Consultancy yang sememangnya sudah diketahui ramai sebagai syarikat pendahulu dalam bidang keusahawanan dan pemborongan. 

Portal PusatBorong.com ini bertujuan untuk memudahkan untuk barangan sampai ke tangan peniaga-peniaga di Malaysia dengan harga yang rendah. Jadi melalui portal ini, anda boleh memborong barangan dengan harga yang paling rendah di Malaysia dan dengan Minimum Order Quantity yang tertentu. 

Jika terdapat barangan yang anda cari tiada dalam senarai kami, anda boleh email terus kepada kami di pusatborong.com@gmail.com dengan gambar produk dan berapa kuantiti minima yang anda mampu beli. Kami akan bertindak dengan mencari produk ini bagi pihak anda di negara-negara sumber seperti China, Vietnam dan Indonesia. 

Sekian, terima kasih 

Shahabudeen Jalil